menu Sluit het hoofdmenu

Wintercircus Arlette Hanson 'Fraaie Fratsen!'

vindt plaats op: 
zaterdag 9 december 2017
Wintercircus Arlette Hanson Fraaie Fratsen

Fraaie Fratsen! is de 39e productie van Wintercircus Arlette Hanson. Een vrolijk en verrassend circusspektakel over een pretpark. Vergeet alles wat je van circus denkt te weten, dit is circustheater van nu; jong en oud betoveren. Op zaterdag 9 december is er in Theater Kerkrade in Kerkrade een voorstelling inclusief voelplein en audiodescriptie voor mensen met een visuele beperking.

Op het toneel staat een compleet pretpark. De medewerkers van Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen. Er zijn handstanden op botsauto's, ondeugende geiten, zes vertederende teckels en komische obers van niks. Stalen zenuwen zijn nodig als acrobaten stunten in een 8 meter hoge mast of nog net opgevangen worden na het draaien van een salto hoog boven het toneel. Circustheater waarin acts vloeiend in elkaar overgaan, met live muziek door de Angelo Boltini Circusband.

Verrassend en leuk voor jong en oud. Dit is de circusshow die je beleefd moet hebben. Ga voor meer informatie naar de site van het wintercircus.