menu Sluit het hoofdmenu

Uitnodiging opening Mobiliteitscafé Amsterdam

vindt plaats op: 
zaterdag 30 september 2017
Jongedame met visuele beperking loopt met geleidestok over zebrapad

De commissie Mobiliteit en Toegankelijkheid van de Oogvereniging regio Amsterdam nodigt u uit voor de feestelijke opening van het Mobiliteitscafé Amsterdam. De commissie houdt zich bezig met de toegankelijkheid van openbare ruimte, zoals openbaar vervoer en stations en veilig oversteken. De opening is zaterdag 30 september van 15.00 uur - 18.00 uur. Iedereen is welkom!

Een gastspreker zal komen vertellen wat het VN-verdrag voor de rechten van personen met een (visuele) beperking kan betekenen. Dus als jij wilt weten hoe dit verdrag jou (verder)kan helpen, vooral als het gaat om mobiliteit, kom en je vraag wordt beantwoord!

Hapje en drankje

Uiteraard is er ook genoeg ruimte om tijdens een hapje en drankje gezellig met elkaar te kletsen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te leren kennen.

Doel Mobiliteitscafé

Het Mobiliteit'scafé is voor iedereen, jong, oud, wel of geen lid van de Oogvereniging. We willen tijdens een hapje en drankje elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen en thema's organiseren. Het is de bedoeling dat dit elke laatste zaterdagmiddag van de maand wordt gehouden, met of zonder thema. Natuurlijk zullen wij de eventuele informatie die binnenkomt ter (belangen)behartiging doorgeven aan de mensen/instellingen waar het thuishoort.

Locatie

Café Kontakt (bruin café), Admiraal De Ruyterweg 92, Amsterdam. Dit café is te bereiken met tram 7, uitstappen bij de halte Witte de Witstraat . Tram12, 13, 14 en stadsbus 18, uitstappen halte Admiraal de Ruyterweg.

Voor vragen kun je contact opnemen met Fenna Kemper. Telefoonnummer 06 - 420 559 48, e-mail fenna.kemper@yahoo.nl.