menu Sluit het hoofdmenu

Training Energiemanagen in je werk: slimmer werken

vindt plaats op: 
woensdag 19 april 2017
Energiemanagen in je werk voor blinde en slechtziende mensen

Werken met een visuele beperking is topsport bedrijven! Hoe houd je als blinde of slechtziende werknemer je energie op peil, zodat werken leuk en verantwoord blijft en je tijd en energie overhoudt voor andere activiteiten? Bartiméus ontwikkelde speciaal hiervoor de praktijkgerichte training 'Energiemanagen in je werk'. Op woensdag 19 en donderdag 20 april wordt deze training vanwege succes opnieuw aangeboden in Congrescentrum Dennenheul in Ermelo. Iets voor jou?

Vitaliteit in balans

Deze 3-daagse training (2 dagen training en op een later moment volgt de Verdiepingsdag) biedt praktische oplossingen om vitaliteit in je werk beter in balans te krijgen.

Voor wie?

De training is ontwikkeld vanuit de vraag van werkenden met een visuele beperking. Iedereen in de leeftijd van 18 - 67 jaar, met mbo+, hbo en wo denkniveau, slechtziend of blind kan zich aanmelden.

Reactie van een deelnemer: "De training was een eyeopener. Ik wilde zo graag het leven leiden zoals ik dat altijd deed, maar ik moest leren accepteren dat dit niet meer reëel was. In mijn werk liep ik tegen zaken aan die mij veel energie kostten. Door alle tips en trucs en antwoorden op mijn vragen kan ik nu verder en krijg ik weer energie van werken."

Trainingsdagen

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de twee trainingsdagen in april (ongeveer half jaar later volgt de Verdiepingsdag). Er is plek voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers (vol = vol). Kosten € 1350,- (excl. BTW). Dit is incl. naslagwerk, overnachting en maaltijden. Vraag naar de financieringsmogelijkheden. Aanmelden kan via sterkinwerk@bartimeus.nl.

Vragen over energieverbruik op je werk en wil je weten hoe het anders kan? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met arbeidsconsulent Frank van der Helm via 0341 - 49 84 98.