menu Sluit het hoofdmenu

Testdag OrCam MyEye bij Bartiméus in Deventer (VOL!)

vindt plaats op: 
woensdag 17 januari 2018
Annemiek van Munster test de nieuwe OrCam MyEye

De OrCam MyEye is een nieuw hulpmiddel - in de vorm van een mini-camera - voor mensen die slechtziend of blind zijn. De MyEye kan teksten lezen en zelfs gezichten en voorwerpen herkennen. Test nu zelf of de MyEye iets voor u kan betekenen. Dit kan tijdens de roadshow die Bartiméus op woensdag 17 januari 2018 in Deventer organiseert. Vanwege de persoonlijke aandacht is er plek voor maximaal 32 deelnemers!

De MyEye is een intelligente camera die op een poot van een bril wordt geklikt. Het apparaatje leest - als je ze aanwijst - teksten in je omgeving voor: straatnaamborden, etiketten, verpakkingen en teksten in kranten, tijdschriften en beeldschermen. Ook herkent de MyEye - indien geprogrammeerd - gezichten van bekenden en van voorwerpen, zoals bankbiljetten en je bankpas. 

De MyEye is eind september gelanceerd in NL, is vernieuwend en daarom ook enthousiast ontvangen. De MyEye is nu ook verkrijgbaar.

Onze expertise inzetten

Als Bartiméus expertisecentrum willen we mensen met een visuele beperking in aanraking brengen met de nieuwste handige 'snufjes' en hulpmiddelen. Daarom houden we op woensdag 17 januari van 13.00 - 17.00 uur een roadshow. Dan wordt de MyEye gedemonstreerd en uitgelegd en kunnen bezoekers vragen stellen en de MyEye zelf uitproberen. Per deelnemer wordt 15 minuten gereserveerd voor persoonlijke uitleg, waarbij de professional van Bartiméus ook advies geeft. De roadshow wordt gehouden op de locatie van Bartiméus aan de mr. H.F. de Boerlaan 38a (3e etage) in Deventer.

Belangstellenden voor de roadshow in Deventer kunnen zich aanmelden via het online aanmeldformulier op deze website. Maximaal 32 deelnemers (vol = vol). Toegang gratis!

U kunt de OrCam roadshow ook combineren met de infomiddag Mobiele telefonie die gelijktijdig plaatsvindt bij Bartiméus in Deventer. Meer info vindt u onder Agenda op deze site.

** De aanmeldingen voor 17 januari gaan snel, we hebben inmiddels de 32e deelnemer binnen. U komt vanaf nu voor deze datum op de reservelijst te staan **

LET OP: Vanwege de vele aanmeldingen hebben we besloten om een extra roadshow in Deventer te organiseren op vrijdag 26 januari van 13.00 - 17.00 uur. U kunt zich via het online aanmeldformulier voor deze datum aanmelden!