menu Sluit het hoofdmenu

Step Up Study Event (SUSE) in Utrecht

vindt plaats op: 
zaterdag 19 november 2016
Naima achter op werkplek

Ook zoveel keuzes te maken voor de toekomst? Welke studie kies je, welke baan wil je later en hoe ga ik me verder ontwikkelen? Er zijn zoveel opties dat je wellicht geen idee hebt waar je moet beginnen. Kom zaterdag 19 november naar het Step Up Study Event in Utrecht speciaal voor blinde en slechtziende scholieren, studenten en young professionals! Op deze middag krijg je toffe workshops, leuke sessies en kun je lekker kletsen met leeftijdgenoten met een visuele beperking.

Step Up Study EventOp zaterdag 19 november organiseert de Oogvereniging het Step Up Study Event! Het is de eerste keer dat dit evenement speciaal voor jongeren met een visuele beperking wordt georganiseerd. Mis deze eerste editie SUSE niet! Je krijgt informatie over studeren en werken met verminderd zicht maar dan wel op een superleuke manier. Niet te serieus en vooral veel zelf doen. Zie zelf wat de wereld jou te bieden heeft en ontdek je talent! Tijdens het evenement kunnen jullie van elkaars ervaringen leren en inspiratie opdoen. Meld je aan en Step Up Your Life bij SUSE!

Vraag maar raak aan de professionals die allemaal al een superbaan in de pocket hebben, leer over de nieuwste gadgets en oefen wat je vooral wel en niet moet zeggen bij een sollicitatiegesprek. Tussendoor kun je chillen in de lounge, is er een spetterend optreden van J. Jayson & J. Da Gamerro en aan het einde is er een gezellige borrel met hapjes om na te kletsen met iedereen!

Bartiméus is erbij

Diane Massaar, teamleider re-integratie Bartiméus/Werkpad: "Bartiméus geeft tijdens het event een workshop over energiemanagen. In 2012 ontwikkelden we in co-creatie met cliënten met een visuele beperking de praktijkgerichte training 'Energiemanagen in je werk'. Deze training is verder doorontwikkeld en een succes, we trainen twee keer per jaar groepen belangstellenden. Erg leuk dat we onze ervaring en expertise tijdens het Step Up Study Event kunnen delen. Er valt namelijk zoveel winst te behalen als het gaat om energie in balans. Tijd en energie over houden voor leuke dingen, wie wil dat niet?"

Locatie: Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201 in Utrecht.

Ga voor meer info over deze dag en aanmelden naar de website van de Oogvereniging.