menu Sluit het hoofdmenu

Sprookjeswonderland Enkhuizen met audiodescriptie

vindt plaats op: 
zaterdag 26 oktober 2019
Sprookjeswonderland Enkhuizen

Vind je sprookjes ook zo leuk? Kom dan op zaterdag 26 oktober met korting naar Sprookjeswonderland met blindentolken. En beleef een onvergetelijke dag!

In het kader van de Week van de Toegankelijkheid wordt samen met het Bartiméus Fonds dit dagje uit georganiseerd voor iedereen met een visuele beperking. In pretpark Sprookjeswonderland in Enkhuizen draait alles om sprookjes en kabouters. Een geweldig leuk uitje in de herfstvakantie, voor gezinnen met kinderen én voor iedereen die zich laat betoveren door grenzeloze fantasie! Durf jij de teen van de reus te kietelen?

Sprookjes dichtbij beleven

Wandel met de blindentolken van Komt ’t Zien! door het kabouterdorp en sprookjesbos en mis niks, want de blindentolken vertellen alles. De tolken zijn ook bij attracties zoals het kasteel van Violinde, de Hekspeditie, Gulliver en het Tijdhuis. En je mag de sprookjesfiguren en kabouters zelfs voelen, zo dichtbij beleefde je sprookjes nog nooit.

Nog meer om te doen

En er is nog veel meer. Draai in de nostalgische carrousel, zwaai hoog door de lucht in het schommelschip, maak een ritje in de parktrein, wandel door de bloementuin, bezoek de kinderboerderij en vaar in de dobberbootjes. Honger of dorst? Er zijn genoeg eetgelegenheden en de prijzen zijn gewoon lekker laag.

Kaarten met korting bestellen

Het Bartiméus Fonds nodigt je uit. Daarom kosten entreetickets op 26 oktober slechts € 5,- per persoon. Let op: vooraf aanmelden via info@komthetzien.nl is noodzakelijk en vol is vol, want het aantal koptelefoons voor audiodescriptie is beperkt. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, dus wacht niet en bestel snel!

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op www.komthetzien.nl/sprookjeswonderland