menu Sluit het hoofdmenu

Salsadansen in Utrecht

vindt plaats op: 
woensdag 2 september 2020
Salsadansen - Blinde Liefde voor Dansen

Leren dansen op gevoel? Dan zit je perfect bij Annemarie Nodelijk! Annemarie is slechtziend en oprichtster van ’Blinde Liefde voor Salsa’. Ze opende in 2012 haar allereerste dansschool voor mensen die slechtziend of blind zijn in Rotterdam. Maandagavond 7 september jl. konden belangstellenden een gratis open les bijwonen in Utrecht. De komende weken ben je elke maandagavond van harte welkom! Kom, ervaar en dans gezellig mee!

Annemarie heeft als doel mensen met een visuele en/of auditieve beperking aan het dansen te krijgen en hen laten genieten van vrolijke salsamuziek. 

Mensen worden vrolijk van de muziek en het doet onbewust iets met je gemoedstoestand. Zo is ‘Blinde Liefde voor Salsa’ ontstaan.

Een man en een vrouw houden elkaar vast en zijn aan het dansenZowel jongeren als ouderen, beginnelingen en gevorderden zijn welkom bij de lessen, want dansen doe je samen. Plezier maken op een non-visuele sportieve manier staan hoog in het vaandel. En de persoonlijke aandacht maakt het samen dansen zo bijzonder. 'Blinde Liefde voor Salsa' is er voor dansliefhebbers met én zonder visuele beperking. 

De beginnerslessen zijn elke maandagavond van 20.30 - 21.30 uur in Utrecht. Maandag 2 november is de laatste salsales.
De eerste les om te kijken of salsadansen bij jou past, kun je gratis bijwonen.

Meer informatie of direct aanmelden? Kijk dan op de website 'Blinde Liefde voor Salsa'.

Ondersteuning Bartiméus Fonds

Door de samenwerking met en ondersteuning vanuit het Bartiméus Fonds 'werkt' Annemarie met 'Blinde Liefde voor Salsa' aan een inclusieve samenleving.