menu Sluit het hoofdmenu

Professor Robert MacLaren komt naar NL

vindt plaats op: 
zaterdag 10 juni 2017
Professor Robert MacLaren

Stichting ZIZOZ strijdt al vele jaren voor beter zicht. ZIZOZ zet zich met name in voor de oogziekte choroideremie. Door de jaren heen is er veel geld geschonken aan een succesvol onderzoek en een, inmiddels, veelbelovende clinical trial voor gen-therapie in Engeland. De man die zich al jaren met hart en ziel inzet voor deze zo belangrijke trials Professor Robert MacLaren komt op zaterdag 10 juni naar Nederland. En u kunt hierbij aanwezig zijn.

Hij gaat samen met een aantal andere belangrijke onderzoekers en gastsprekers, de voortgang en toekomst van de gen- therapie aan ons uitleggen. Deze gentherapie zal in de toekomst ook voor gelijksoortige oogziektes zoals bijvoorbeeld RP gebruikt kunnen worden. Ook is er een aantal andere belangrijke Nederlandse onderzoekers en gastsprekers aanwezig. Deze sprekers zullen presentaties over andere vormen van therapie en onderzoeken met u delen. Vanwege de toch wel zeer bijzondere komst van Professor Robert MacLaren, hebben velen zich al aangemeld. We hebben een grote zaal maar vol = vol. Dus om teleurstelling te voorkomen, is het verstandig om u tijdig aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 juni. Kijk voor het totale programma van sprekers op de site van zizoz.nl.

Praktische info

De ontvangst is vanaf 10.00 uur en de bijeenkomst start om 10.30. Locatie: De Domzaal BCN in Utrecht, Catharijnesingel 148, (3511 GC) in Utrecht. Entreekosten zijn € 17.50 p/p inclusief koffie/thee/ fris en een verzorgde lunch.
Aanmelden kan per e-mail via info@zizoz.nl o.v.v. Naam en aantal personen. Betaling doet u op rekeningnummer RABO NL31RABO0166205117. Na uw aanmelding en betaling ontvangt u per mail uw entree voucher en routebeschrijving.