menu Sluit het hoofdmenu

PEP-dag voor mannen

vindt plaats op: 
maandag 2 juli 2018
Poppetje van een man

Mannen opgelet! Wil je de sterke kanten van jouw persoonlijkheid benadrukken? Schrijf je dan in voor een PEP-dag bij Bartiméus. PEP staat voor Persoonlijke Effectieve Presentatie. Samen met andere slechtziende en blinde mannen krijg je tips om je sterker te presenteren. De training bevat ook een persoonlijk kleur- en stijladvies. Na de PEP-dag voel je je beslist zekerder overkomen.

Tijdens PEP richten we de aandacht ook op thema's als empowerment, houding, in je kracht komen, stemgebruik. Maar ook hoe presenteer je jezelf? Hoe zit je? Hoe loop je? Hoe kom je zelfverzekerd over? 

Speciale kleuren-app

Na de lancering van onze speciale PEP-app kun jij deze zomer als eerste gebruik maken van onze digitale personal shopper. Via de app kun jij op je mobiele telefoon je persoonlijke kleur- en stijlprofiel bekijken. Met de app kun je in een kledingwinkel artikelen scannen. De app laat je dan weten of de kleur van het artikel juist wel of juist niet bij je past. Zo heb je altijd je persoonlijke winkelassistent op zak.

Locatie: Bartiméus in Zeist, adres en routebeschrijving.
Kosten: eigen bijdrage van € 40,- (dit is incl. thee, koffie en een lunch)
Aanmelden: bel 088 - 88 99 888 (Bartiméus Infolijn)

Meer over PEP op www.oogverblindendmooi.nl of neem contact op met de infolijn van Bartiméus, bel 088 - 88 99 888.