menu Sluit het hoofdmenu

PEP-dag bij Bartiméus in Deventer: wat voor indruk maak jij?

vindt plaats op: 
woensdag 29 maart 2017
Gezicht vrouw met make-updoos

Straal jij uit wat je uit wilt stralen of twijfel je daarover? Wat voor indruk maak je? Kortom: hoe zit het met jouw Persoonlijke Effectieve Presentatie (PEP)? Bartiméus organiseert op woensdag 29 maart weer een PEP-dag voor vrouwen met een visuele beperking, jong of al iets ouder. Dit keer van 9.30 tot 16.30 uur bij Bartiméus in Deventer. Iets voor jou?

Tijdens deze dag ga je aan de slag met Ilona Luca, professionele kleurenstyliste, Janneke van der Pijl, professionele visagiste, een maatschappelijk werker en ergotherapeut vanuit Bartiméus. Zij nemen je mee op reis om zelf te onderzoeken welke kleur en kledingstijl bij jou past. Hiermee leer je de sterke kanten van jouw persoonlijkheid te benadrukken. Daarnaast krijg je een uitgebreide workshop waarbij je zelf aan de slag gaat met make-up. Uiteraard besteden we ook aandacht aan non-visuele technieken. Ook is er tijdens deze dag ruimte om met elkaar in contact te komen en van gedachten te wisselen. De PEP-dag heeft als voornaamste doel het verbeteren van zelfstandigheid, participatie, zelfbeeld en eigenwaarde.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website www.oogverblindendmooi.nl. Voor meer informatie over de kosten en om aan te melden kun je contact opnemen met Nursel Günal, via ngunal@bartimeus.nl of met de Bartiméus Infolijn via 088 - 88 99 888.