menu Sluit het hoofdmenu

Paasmarkt werkplaats Boschwijk

vindt plaats op: 
donderdag 18 april 2019
Mandje met gekleurde paaseieren

Op donderdag 18 april a.s. vindt de jaarlijkse Paasmarkt weer plaats bij werkplaats Boschwijk van Bartiméus in Doorn. U bent van harte uitgenodigd tussen 10.00 – 15.00 uur om deze markt te bezoeken en te genieten van al onze producten.

Zoals elk jaar zijn ook dit jaar weer al onze kraampjes aanwezig. Dit jaar hebben we ook een gezellig paasvuur, waarbij u kunt genieten van verschillende lekkernijen, uiteraard zelfgemaakt door onze cliënten van de bakkerij-afdeling. En zoals u van ons gewend bent, zal ook het Rad van Avontuur niet ontbreken. Deze is dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken.

Gezellige sfeer

De traditionele Paasmarkt bij werkplaats Boschwijk staat bekend om haar gezellige sfeer en originele producten. De makers van de producten hebben een visuele- en soms ook verstandelijke beperking. Het maken van de producten vereist vakmanschap en geduld zoals bijvoorbeeld het prachtige houten speelgoed. De werknemers laten u dan ook graag de producten zien.

Kortom, lekker eten, mooie en originele producten en een Rad van Avontuur maken de Bartiméus Paasmarkt ook dit jaar weer compleet. De medewerkers ontmoeten u graag op donderdag 18 april. U komt toch ook? 

Adres

Werkplaats Boschwijk
Boswijklaan 44 Doorn
Telefoonnummer 0343 - 52 69 50.

Meer weten over de producten die werkplaats Boschwijk te bieden heeft? Kijk dan verder op de site van werkplaats Boschwijk.