menu Sluit het hoofdmenu

Oogcafé in Almere

vindt plaats op: 
zaterdag 30 september 2017
Deelnemers Oogcafé Almere

Op zaterdag 30 september wordt door de Oogvereniging een Oogcafé in Almere georganiseerd. Het is een trefpunt voor mensen die slechtziend of blind zijn, mensen met oogaandoeningen, mantelzorgers, familie en kennissen. Een bezoeker, die niet alleen kan komen, mag altijd iemand meebrengen.

Het Oogcafé staat voor gezelligheid, ontspanning, ervaring, informatie en nieuwe contacten. In het Oogcafé wordt voorlichting gegeven over tal van onderwerpen: zorgverzekering, aftrekposten inkomstenbelasting, hulpmiddelen, Wmo-zaken excursies en dergelijke. Maar er is ook ruimte voor een gesprek en een spelletje. Het Oogcafé wordt gerund door vrijwilligers van de Oogvereniging.

Buurtcentrum de Bazuin

Het Oogcafé duurt van 13.30 - 16.00 uur in Buurtcentrum de Bazuin, Luitstraat 1, Almere Muziekwijk, op korte loopafstand van het NS Station. We vragen een bijdrage van € 5,00 per persoon voor consumpties. Hiervoor krijgen bezoekers koffie/thee, een drankje en wat lekkers.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 23 september bij coördinator Johan de Visser, mobiele nummer 06 - 285 33 392 of per e-mail jdevisseralmere@gmail.com.