menu Sluit het hoofdmenu

NIEUW: Gezondheid&Co in Groningen

vindt plaats op: 
vrijdag 30 september 2016
Op deze foto staat iemand klaar om de Donkere Belevingstent in te gaan.

Van vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober staat MartiniPlaza in Groningen in het teken van alles wat met gezondheid te maken heeft. NDC mediagroep organiseert in samenwerking met MartiniPlaza het eerste grote gezondheidsevenement van het Noorden: Gezondheid&Co. En Bartiméus is erbij!

Tijdens deze gezonde 3-daagse presenteren specialisten, bedrijven en organisaties zich op het gebied van smaak, fit, leef!, zorg en comfort. Bezoekers aan de beurs maken een ‘gezonde route’ door de hallen van MartiniPlaza en krijgen de kans om aan te schuiven bij publieksacademies, waar bezoekers worden bijgepraat over verschillende onderwerpen op het gebied van zorg, beweging, voeding en well-being.

Donkere Belevingstent Bartiméus

Als expertise-organisatie zijn wij gevraagd om deel te nemen aan dit nieuwe event. Beursbezoekers kunnen daarom tijdens deze beurs zelf beleven en ervaren hoe het voelt om tijdelijk even niets te kunnen zien! Belangstelllenden kunnen een parcours lopen in de Donkere Belevingstent van Bartiméus. Hiermee vragen wij aandacht voor de impact die een visuele beperking geeft op het sociale leven én de mogelijkheden om er zo zelfstandig mee te kunnen leven.

Openingstijden beurs

  • Vrijdag 30 september 13.00 - 17.00 uur;
  • Zaterdag 1 oktober 10.00 -17.00 uur;
  • Zondag 2 oktober 10.00 - 17.00 uur.

Entreeprijs € 6,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis entree. Tickets met korting kunt u online bestellen.

Alvast online aanmelden voor een bezoek:

Wilt u zeker zijn van een plek? U kunt zich online alvast aanmelden voor een bezoek aan de Donkere Belevingstent.

Contact

Heeft u vragen over de Donkere Belevingstent tijdens deze beurs? Mail dan naar teamnoord@bartimeus.nl.

Bent u niet in de buurt van Groningen, maar wilt u wel een keer ervaren hoe het is om niet of niet goed te kunnen zien? Kijk dan eens bij onze andere belevingsactiviteiten