menu Sluit het hoofdmenu

Mobiliteitscafé in Amsterdam

vindt plaats op: 
zaterdag 28 september 2019
Gezellig samen borrelen

De Oogvereniging houdt op zaterdagmiddag 28 september een mobiliteitscafé voor zowel de jongere als de wat oudere mensen met een visuele beperking. De middag staat in het teken van het thema 'Thuisafgehaald.nl'. Het mobiliteitscafé heeft als doel om tijdens een hapje en drankje elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en interessante thema's uit te denken. Wees vooral welkom!

Logo Thuisafgehaald.nlDelen van eten

Thuisafgehaald laat buurtgenoten elkaar ontmoeten door het delen van eten. Niet iedereen vindt het leuk om te koken en soms lukt het gewoon niet om (iedere dag) een lekkere, verse en vooral gezonde maaltijd voor jezelf te maken. Sommige mensen koken juist heel graag en maken met plezier ook maaltijden voor anderen. Thuisafgehaald brengt deze mensen bij elkaar.

Tijdens het mobiliteitscafé komen ze vertellen wat ze kunnen betekenen voor mensen die om wat voor reden dan ook niet graag zelf koken.

Kom gezellig langs

Tijdstip: 15.00 tot 18.00 uur;
Locatie: Café Kontakt, Admiraal De Ruyter weg 92 in Amsterdam.

Het mobiliteitscafé wordt elke maand gehouden.

Het café is te bereiken met tramlijnen 13, 19 en stadsbus 18. Uitstappen halte Admiraal de Ruyterweg.

Meer info

Meer weten over het mobiliteitscafé? Neem dan contact op met Fenna Corstanje via 020 - 770 33 02 of mobiel 06 - 42 05 59 48. Mailen kan ook via fenna.kemper@yahoo.nl of mobiliteitoogvereniging020@gmail.com Reageren kan ook op de Facebookpagina van het mobiliteitscafe Amsterdam.