menu Sluit het hoofdmenu

Leef event: Martini Plaza Groningen

vindt plaats op: 
zaterdag 30 september 2017
Leef event 2017 MartiniPlaza Groingen

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober wordt het Leef event in MartiniPlaze Groningen gehouden. Leef staat in het teken van gezond, actief, ontspannen en puur eten. Bartiméus is er dit jaar weer bij! We verwelkomen u graag in ons Grand Café waar u kunt 'Genieten in het Donker'. Wat doet smaak met u wanneer u niets kunt zien? Tijdens het Leef event laten de Bartiméus medewerkers u ervaren wat het betekent als uw zicht minder wordt of helemaal weg is.

Wat gaat u beleven?

Bezoekers krijgen bij entree van ons Grand Café een zogenaamde 'ervaringsbril' op om vervolgens puur te genieten van een hapje en/of drankje. Op deze ludieke manier willen we u laten ervaren wat het betekend om slechtziend of blind te zijn en wat voor een impact dit heeft op het dagelijkse leven. Daarbij geven we de bezoekers informatie over de diverse vormen van slechtziendheid en de mogelijkheden van revalidatie bij Bartiméus. Op deze wijze hopen we dat mensen in Noord NL die problemen hebben met zien ons weten te vinden en zo de juiste ondersteuning kunnen krijgen.

Bartiméus wil er toe doen: oog veur meugelkheden

Bartiméus wil een bijdrage leveren aan een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn, zodat zij een leven kunnen leiden dat bij hen past.

Kijk voor meer info over het event op de website leefevent.nl (powered by Gezondheid&Co).

Gezond Oost Gronings soepje