menu Sluit het hoofdmenu

Kom ook naar de Eropuit dag in Vorden

vindt plaats op: 
vrijdag 7 april 2017
Eropuit dag meneer op scootmobiel

Met mooi weer willen we allemaal graag naar buiten. Dit gaat niet altijd even makkelijk. Misschien gaat het lopen of fietsen van lange afstanden wat lastiger, ondervindt u balansproblemen of durft u niet meer auto te rijden. Kom dan vrijdag 7 april naar de Eropuit dag bij Medipoint in Vorden en ontdek welke mogelijkheden er zijn om er lekker en weer veilig op uit te gaan. Ook Bartiméus staat er met een stand. U kunt professional Annelies bevragen over een goed en zelfstandig leven bij slechtziendheid.

Met mooi weer willen we allemaal graag naar buiten. Dit gaat niet altijd even makkelijk. Misschien gaat het lopen of fietsen van lange afstanden wat lastiger, ondervindt u balansproblemen of durft u niet meer auto te rijden. Wat dacht u van een aangepaste fiets, een rollator, rolstoel of scootmobiel? Bovendien profiteert u van hoge kortingen op diverse producten.

Stand Bartiméus

Ervaart u hinder van slecht(er) zien en wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen? Kom dan naar de stand van Bartiméus.

U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur en neem uw familie, vrienden of buren mee! Wij zorgen dat er een hapje en drankje voor u klaarstaat.

Locatie

Sensire | Medipoint, Raadhuisstraat 1 in Vorden
Van 10.00 uur tot 16.00 uur (vrije inloop)