menu Sluit het hoofdmenu

Kom naar Mobiliteitscafé Amsterdam

vindt plaats op: 
zaterdag 26 januari 2019
Blinde man begeleid door NS medewerker op station

De commissie Mobiliteit en Toegankelijkheid van de Oogvereniging Amsterdam - die zich bezighoudt met de toegankelijkheid van openbare ruimtes, zoals openbaar vervoer en stations - houdt op zaterdagmiddag 26 januari weer een Mobiliteitscafé. Het thema van deze middag is 'Richtlijnen Routegeleiding'. Dit café is zowel voor leden als niet-leden met een visuele beperking.

Tijdens het Mobiliteitscafé zullen twee sprekers vertellen hoe de NS de stations toegankelijk heeft gemaakt: Roland van Grinsven van het landelijk bureau van de Oogvereniging en Willen Jagersma van PBT consult. Ook geven ze een toelichting op het project voorpleinen treinstations. Daarna is er een open gesprek mogelijk waarin de aanwezigen vragen kunnen stellen.

Praktische info

Tijdstip: van 15.00 uur tot 18.00 uur.
Locatie: Café Kontakt, Admiraal De Ruyterweg 92, Amsterdam. Dit café is te bereiken met tram, 13, 19 en stadsbus 18. Uitstappen halte Admiraal de Ruyterweg.

Kom gezellig langs en laat je mening horen. Uiteraard is er deze middag ook genoeg ruimte om tijdens een drankje gezellig met elkaar te kletsen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te leren kennen.

Vragen?

Neem gerust contact op met Fenna Corstanje, telefoonnummer 06 - 420 559 48 of mailen via fenna.kemper@yahoo.nl. Of kijk op de Facebookpagina van Mobliliteitscafe Amsterdam.

De commissie Mobiliteit en Toegankelijkheid heeft een nieuw mailadres, daar kan u ook terecht met uw vragen of opmerkingen: mobiliteitoogvereniging020@gmail.com