menu Sluit het hoofdmenu

Kindtraining 'Brussendag'

Een dag speciaal voor broertjes en/of zusjes van het visueel beperkte kind in de leeftijd van 8 - 14 jaar.

Locatie en datum

Bartiméus in Lochem: nieuwe data worden gepland

Deze training is mogelijk interessant voor u als u vragen heeft over:

Het gelijk verdelen van de aandacht in uw gezin met een broer/zus met een visuele beperking. Er gaat veel aandacht naar het kind met de visuele beperking er zijn vaak extra afspraken, er komt iemand speciaal voor het kind met deze beperking en er worden in de vakanties binnen Bartiméus diverse activiteiten georganiseerd.

Voor de broers en zussen is dit niet altijd leuk. Enkele ouders vroegen ons specifiek om een activiteit voor hun. Dit willen we graag organiseren!

Opzet van deze training:

Deze dag staat in het teken van ontspanning, aandacht verdelen, ervaringen uitwisselen en samen iets doen. Elk jaar organiseren we daarvoor een leuke activiteit. Deze keer hebben we een speurtocht gemaakt. De kinderen gaan deze speurtocht lopen met ervaringsbrillen op (slechtziend), in kleine groepjes onder begeleiding van 1 van ons.
We beginnen om 09.30 uur met een inloop. Er is koffie en thee voor de ouders, waarna we om 10.00 uur beginnen met het programma voor de kinderen.
Om 14.00 uur kunnen de kinderen opgehaald worden en zullen we deze dag weer evalueren.

Meer informatie en aanmelden

Neem dan contact op met uw behandelaar of begeleider van Bartiméus. Is uw kind nog geen cliënt bij Bartiméus, dan kunt u op www.bartimeus.nl/behandeling-en-revalidatie meer informatie vinden over het aanmelden.