menu Sluit het hoofdmenu

Kindtraining 'Brussendag'

vindt plaats op: 
woensdag 20 oktober 2021

Een dag speciaal voor broertjes en/of zusjes van het visueel beperkte kind in de leeftijd van 8 - 14 jaar.

Locatie en datum

Bij Bartiméus in Lochem op woensdag 20 oktober 2021

Deze training is mogelijk interessant voor u als u vragen heeft over:

Het gelijk verdelen van de aandacht in uw gezin met een broer/zus met een visuele beperking. Er gaat veel aandacht naar het kind met de visuele beperking er zijn vaak extra afspraken, er komt iemand speciaal voor het kind met deze beperking en er worden in de vakanties binnen Bartiméus diverse activiteiten georganiseerd.

Voor de broers en zussen is dit niet altijd leuk. Enkele ouders vroegen ons specifiek om een activiteit voor hun. Dit willen we graag organiseren!

Opzet van deze training:

Deze dag staat in het teken van ontspanning, aandacht verdelen, ervaringen uitwisselen en samen iets doen. Elk jaar organiseren we iets leuks, waarbij we creatief met elkaar aan de slag gaan. Aan het eind van de dag presenteren we op een leuke ludieke manier wat we gemaakt hebben. Vorig jaar was dit een hoorspel.
Om 10.00 uur beginnen we met een inloop. Er is koffie en thee voor de ouders en we stellen ons even voor. Om 10.30 uur gaan de ouders hun eigen gang en begint ons programma.
Tussen de middag eten we met elkaar, de lunch wordt door ons verzorgd.

Om 15.00 uur is iedereen weer welkom (ouders, broer/zus, opa of oma) om te luisteren en te kijken naar wat we gemaakt hebben.
Er wordt een eigen bijdrage van € 5,00 gevraagd.

Meer informatie en aanmelden

Neem dan contact op met uw behandelaar of begeleider van Bartiméus. Is uw kind nog geen cliënt bij Bartiméus, dan kunt u op www.bartimeus.nl/behandeling-en-revalidatie meer informatie vinden over het aanmelden.