menu Sluit het hoofdmenu

Informatie-ochtend over Gesproken Ondertiteling

vindt plaats op: 
woensdag 6 juni 2018
De GO app voor gesproken ondertiteling op tv

Als u slechtziend of blind bent en een anderstalig tv-programma bekijkt, kunt u het programma vaak niet zo goed volgen. Gesproken ondertiteling op de tv kan dan daarbij helpen. Maar hoe werkt dat en wat heeft u ervoor nodig? Bartiméus organiseert een info-ochtend op woensdag 6 juni in Deventer over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. U kunt kennismaken met de apparaten FOXLINQ en de GObox.

FOXLINQ en GObox

GObox is geschikt voor alle publieke Nederlandse zenders, 9 commerciële Nederlandse zenders, 7 Vlaamse zenders, Uitzending gemist NPO 1, 2 en 3. De FOXLINQ leest van alle TV-zenders de Nederlands- of Vlaamstalige ondertiteling voor. De FOXLINQ is voorzien van geavanceerde 'tekstherkenning' software die de ondertiteling verkrijgt uit het TV-beeld en vervolgens omzet naar spraak.

Professionals van Optelec en Solutions Radio geven deze ochtend informatie en uitleg over de nieuwste ontwikkelingen over gesproken ondertiteling. Er is ook gelegenheid voor uw individuele vragen en uiteraard kunt u de apparaten zelf uitproberen.

Praktische info

Wanneer: woensdag 6 juni van 9.00 - 12.30 uur;
Locatie: Bartiméus in Deventer, adres mr. H.F. de Boerlaan 38a (routebeschrijving).

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Patricia Bolink, mobiel 06 - 438 743 41 of per mail via pbolink@bartimeus.nl.

Aanmelden voor deze informatie-ochtend is wel nodig vanwege de grote belangstelling voor deze nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gesproken tv.