menu Sluit het hoofdmenu

Hulpmiddelenbeurs Evenmens in Nijverdal

vindt plaats op: 
maandag 19 juni 2017
Handloep bij slechtziendheid

Evenmens - informele zorg voor elkaar - organiseert op maandag 19 juni in samenwerking met Bartiméus en Worldwide Vision een hulpmiddelenbeurs voor mensen met een visuele beperking. Het thema van de beurs is 'Hulpmiddelen voelen, zien en ervaren'. Wees welkom, de toegang is gratis!

Evenmens organiseert maandelijkse ontmoetingsbijeenkomsten voor mensen met een visuele beperking uit Overijssel. Dit keer in de vorm van een hulpmiddelenbeurs waarbij de samenwerking is gezocht met specialistische dienstverleners.

Bartiméus

Expertise-organisatie Bartiméus heeft veel kennis en ervaring in het ondersteunen van mensen met een visuele en/of bijkomende beperking. De professionals van Bartiméus ondersteunen en stimuleren mensen die blind of slechtziend zijn het leven te leven zoals zij dat willen. Heeft u vragen over hulpmiddelen, zelfstandig wonen, werken en leven of andere zaken? De professionele medewerkers staan graag voor u klaar.

Worldwide Vision

Worldwide Vision is een leverancier met een eigentijdse visie dat producten levert ten behoeve van mensen met een visuele, auditieve en/of leesbeperking en senioren. Aangepaste producten maken dagelijkse activiteiten tijdens thuis, het werk of op school vaak wat gemakkelijker. Maar ook bij hobby’s, sportbeoefening, vrijetijdsbeste­ding of ontspanning kunnen deze producten een prima oplossing bieden. Hierbij kunt u denken aan ontspanningsmateriaal, horloges, telefoons, loophulpmiddelen, loepen, voorleesapparatuur en agenda’s.

Praktische info

De beurs vindt plaats in de socioruimte Bendien Smitshof (Bendien Smitshof 38) in Nijverdal, waar u tussen 10.00 - 13.30 uur vrijblijvend kunt binnenlopen. De kosten voor een kopje koffie/thee zijn € 0,70. Rond lunchtijd kunt u tegen een kleine vergoeding een broodje kopen.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Jacqueline Broekhof per mail via jbroekhof@evenmens.nl of u kunt bellen naar 0548 - 638 830.