menu Sluit het hoofdmenu

Hulpmiddelenochtend Bartiméus Ermelo

vindt plaats op: 
maandag 28 november 2016

Op maandagochtend 28 november bent u welkom op de Hulpmiddelenochtend bij Bartiméus in Ermelo. U kunt zich dan geheel vrijblijvend laten informeren en adviseren door hulpmiddelenleveranciers en professionals van Bartiméus over een zo zelfstandig mogelijk leven met een oogbeperking. Ook kunt u ter plekke de voor u handige hulpmiddelen uitproberen!

Deze ochtend presenteren we leesloepen en voorleesapparaten in alle soorten en maten. Ook is er software, waarmee bijvoorbeeld (leer)boeken worden voorgelezen of teksten tijdens het typen gelijk worden uitgesproken. Maar ook smartphones als de Doro Claria en de Claria Zoom en tablets met spraakondersteuning bieden tal van mogelijkheden. Of een apparaat waarmee de ondertiteling van de televisie wordt voorgelezen. De leveranciers van deze zeer uiteenlopende, aangepaste producten en diensten nemen deze ochtend alle tijd om u als bezoeker uitgebreid te informeren en om uw vragen te beantwoorden.

Stand Bartiméus

In de stand van Bartiméus kunt u terecht voor vragen over onderzoek en revalidatie, en wonen in het verzorgingstehuis 'Henriëtte van Heemstrahuis'. Onze professionals beantwoorden graag al uw vragen over de diverse mogelijkheden om met een visuele beperking zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven!

  • Maandag 28 november 2016
  • 09.00 - 12.00 uur
  • Bedrijfsrestaurant ‘Bon Apetit’, Bartiméus, Putterweg 140 (3851 VG) in Ermelo (route).

De volgende organisaties zijn aanwezig om informatie te geven en hulpmiddelen te laten zien: Slechtziend.nl, Optelec, Iris Huys, Solutions Radio (Webbox2) en de CBB (Christelijke Blinden Bibliotheek).

Wees welkom! Heeft u vragen over deze ochtend dan kunt u contact opnemen met Bartiméus medewerker (Wonen) Alies Kamphorst, 0341 - 49 85 00 of stuur een mail naar akamphorst@bartimeus.nl.

Zo vlak voor de feestelijke maand december vindt u deze ochtend wellicht een handig cadeau voor uzelf of voor een ander!