menu Sluit het hoofdmenu

Grip op je energie met een visuele beperking

vindt plaats op: 
zaterdag 19 september 2020

In de praktijk blijkt dat de combinatie van werken met een visuele beperking veel energie kost en tot overbelasting in een baan kan leiden. In de workshop ‘Grip op mijn energie’ gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen.

We gaan aan de slag met energiemanagen in je werk. Je maakt kennis met andere manieren van werken en je maakt kennis met keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Het doel is uitval voorkomen en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk blijft. De workshop is voor iedereen met een visuele beperking van jong tot oud. Ook als je nog niet werkt.

De workshop voor mensen met een visuele beperking wordt gegeven door Frank van der Helm, arbeidsconsulent/arbeidsdeskundige bij Werkpad/Bartiméus samen met ervaringsdeskundige Marianne Brilstra die een traject bij Werkpad heeft gevolgd. Het verhaal over haar traject kun je bekijken op YouTube.

Frank van der Helm gaat met ons aan de slag hoe je grip kunt krijgen op je energie en welke keuzes je kunt maken in je werk. Marianne Brilstra vertelt als ervaringsdeskundige over hoe zij met haar visuele beperking en energie omgaat in haar werk in het onderwijs. 

  • Zaterdagmiddag 19 september 2020
  • Almere, informatie volgt na inschrijving
  • Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname

Aanmelden voor de workshop kan bij Werkpad Team Groot-Amsterdam & Flevoland, Marja de Kinderen, mdekinderen@prok.nl of 06-21 99 18 48 (ook WhatsApp). Na aanmelding ontvang je een bevestiging.