menu Sluit het hoofdmenu

Grip op je energie met een visuele beperking

vindt plaats op: 
zaterdag 2 november 2019
Grip op je energie; blinde werknemer achter zijn laptop

In de praktijk blijkt dat de combinatie van werken met een visuele beperking veel energie kost en tot overbelasting in een baan kan leiden. In de workshop ‘Grip op mijn energie’ gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen. Energiemanagen in je werk. Je maakt kennis met andere manieren van werken en je maakt kennis met keuzes maken in het slim omgaan met je energie. De workshop is in Amsterdam en is voor iedereen met een visuele beperking.

De workshop voor mensen met een visuele beperking wordt gegeven door Frank van der Helm, arbeidsconsulent/arbeidsdeskundige bij Werkpad/Bartiméus in Ermelo. Dit doet hij samen met Martine Muizelaar Regio Coördinator Werk Noord-Holland bij de Oogvereniging.

Verbeteren vitaliteit in werk

Frank van der Helm gaat in op hoe je grip kunt krijgen op je energie en welke keuzes je kunt maken in je werk. Martine Muizelaar vertelt als ervaringsdeskundige over hoe zij met haar visuele beperking en energie omgaat in haar werk.
Het doel is uitval te voorkomen en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk en verantwoord voor je blijft.

Praktische info

  • zaterdagmiddag 2 november van 14.00 – 16.30 uur;
  • voor jong tot oud, ook als je nog niet werkt;
  • Amsterdam, informatie volgt na inschrijving;
  • géén kosten voor deelname aan deze workshop.

Aanmelden voor de workshop kan bij Werkpad Team Groot-Amsterdam & Flevoland via contactpersoon Marja de Kinderen. E-mail mdekinderen@prok.nl of mobiel 06 - 2199 18 48 (ook WhatsApp). Na aanmelding ontvang je een bevestiging!

Logo Werkpad BV