menu Sluit het hoofdmenu

Fietsvierdaagse Zeist

vindt plaats op: 
maandag 1 juli 2019
Diverse fietsers bij de start van de fietsvierdaagse

Van maandag 1 t/m donderdag 4 juli is voor iedere fietsliefhebber de 16e fietsvierdaagse in Zeist. Er wordt gestart bij Bartiméus aan de van Renesselaan 30a. Er zijn twee fietsafstanden 10 km en 25 km. Starttijd is vanaf 17.30 tot en met 18.30 uur en de eindcontroles sluiten om 21.00 uur. Iedere deelnemer die minimaal 3 avonden deelneemt, ontvangt een herinneringsmedaille.

Het is een gezellige week waarin u ook kennismaakt met de bewoners van Bartiméus in Zeist zij fietsen ook mee met familie en/of vrijwilligers. Tijdens de route is er een controlepost, waar u wat te drinken kunt krijgen. Kunt u nu zelf niet meefietsen maar lijkt u het wel leuk om op een andere manier deel te nemen bij de organisatie dan bent u ook van harte welkom, neem dan even contact op zie onderstaande gegevens.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven bij de start.
Deelnemers t/m 14 jaar € 5,00
Deelnemers 15 jaar en ouder betalen € 7,50
U kunt ook 1 avond meefietsen, u betaalt dan € 3,50 per avond.

Meer informatie
Routebeschrijvingen worden vóór de tocht uitgedeeld. Mocht u onderweg pech krijgen, dan is er een hulpdienst ter beschikking en wordt u zo snel mogelijk geholpen. Op de controleposten is voor kleine reparaties materiaal aanwezig. Wilt u meer informatie dan kunt u overdag bellen naar Bartiméus, afdeling Vrije Tijd, T 0343 - 52 68 09 of mailen naar vrijetijd@bartimeus.nl