menu Sluit het hoofdmenu

EXTRA testdag OrCam MyEye bij Bartiméus in Deventer

vindt plaats op: 
vrijdag 26 januari 2018
Jonge dame test de OrCam MyEye

Vanwege de vele aanmeldingen voor de OrCam My Eye roadshow, hebben we besloten om een extra testdag te organiseren en wel op vrijdag 26 januari van 13.00 - 17.00 uur in Deventer. De OrCam MyEye is een nieuw hulpmiddel voor mensen die slechtziend of blind zijn. De MyEye kan teksten lezen en zelfs gezichten en voorwerpen herkennen. Kom naar de roadshow als u wilt weten wat OrCam MyEye voor uw zelfstandigheid kan betekenen.

De MyEye is een intelligente camera die op een poot van een bril wordt geklikt. Het apparaatje leest - als je ze aanwijst - teksten in je omgeving voor: straatnaamborden, etiketten, verpakkingen en teksten in kranten, tijdschriften en beeldschermen. Ook herkent de MyEye - indien geprogrammeerd - gezichten van bekenden en van voorwerpen, zoals bankbiljetten en je bankpas. 

Onze expertise inzetten

Als Bartiméus expertisecentrum willen we mensen met een visuele beperking in aanraking brengen met de nieuwste handige 'snufjes' en hulpmiddelen. Daarom houden we op vrijdag 26 januari van 13.00 - 17.00 uur een extra roadshow. Dan wordt de MyEye gedemonstreerd en uitgelegd en kunnen bezoekers vragen stellen en de MyEye zelf uitproberen. Per deelnemer wordt 15 minuten gereserveerd voor persoonlijke uitleg, waarbij de professional van Bartiméus ook advies geeft. De roadshow wordt gehouden op de locatie van Bartiméus aan de mr. H.F. de Boerlaan 38a (3e etage) in Deventer.

Aanmelden kan via het online aanmeldformulier.