menu Sluit het hoofdmenu

Demomiddag OrCam MyEye bij Bartiméus in Zeist

vindt plaats op: 
vrijdag 6 april 2018
Dame met op haar bril de OrCam MyEye

De OrCam MyEye is een nieuw hulpmiddel - in de vorm van een mini-camera - voor mensen die slechtziend of blind zijn. De MyEye kan teksten lezen en zelfs gezichten en voorwerpen herkennen. Test nu zelf of de MyEye iets voor u kan betekenen. Dit kan tijdens de demomiddag op vrijdag 6 april a.s. bij Bartiméus in Zeist. Meld u snel aan!

Testdag voor mensen met een visuele beperking

Bartiméus houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Daarom wil Bartiméus mensen die blind zijn of slechter gaan zien de gelegenheid geven uit te proberen of het apparaatje iets voor hen is. Misschien gebruikt u nu een loep om de krant nog te kunnen lezen. Of u heeft een beroerte gehad, waardoor u moeilijker kunt lezen

Expertise Bartiméus

Als expertisecentrum willen we mensen met een visuele beperking in aanraking brengen met de nieuwste handige 'snufjes' en hulpmiddelen om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden. Daarom houden we op vrijdag 6 april van 13.00 - 16.00 uur een demomiddag op de locatie in Zeist. Dan wordt de MyEye gedemonstreerd en uitgelegd en kunnen bezoekers vragen stellen en de MyEye zelf uitproberen.

De demomiddag wordt gehouden op de locatie van Bartiméus aan de Van Renesselaan 30a in Zeist. U kunt zich aanmelden per e-mail bij Steven Dekker, ergotherapeut bij Bartiméus, via sdekker@bartimeus.nl. Graag in de mail uw naam en telefoonnummer vermelden.