menu Sluit het hoofdmenu

Blijf Mobiel Beurs in Steenwijk

vindt plaats op: 
zaterdag 24 september 2016
Blijf Mobiel Beurs in Meenthe Steenwijk

De RSOB (Regionaal Samenwerkende Ouderen Bonden) organiseert op zaterdag 24 september a.s. van 11.00 - 16.00 uur de 'Blijf Mobiel Beurs' in De Meenthe in Steenwijk. Steeds meer ouderen krijgen bijvoorbeeld te maken met een ouderdomsoogaandoening als staar of maculadegeneratie (MD). Bartiméus wil als expertise-organisatie laten zien welke mogelijkheden er zijn om zo goed mogelijk te kunnen leven met een visuele beperking.

Tijdens deze beurs laten diverse (zorg)organisaties zien op welke wijze ouderen en mensen met een beperking langer thuis kunnen blijven wonen. De maatschappij is er op gericht om dit te stimuleren. Deze beurs draagt daar een steentje aan bij. Ook zijn er allerlei ontspannende en gezellige activiteiten te beleven zoals dans, muziek en cabaret.

Stand Bartiméus

Bartiméus professional Piet Strijker (regio Noord) is deze dag aanwezig om (hulp)vragen te beantwoorden en advies te geven over leven met een visuele beperking. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van de krant, boodschappen doen of computeren.