menu Sluit het hoofdmenu

Schildercursus in Rotterdam. Mis het niet!

vindt plaats op: 
dinsdag 2 mei 2017
Deelneemster schildercursus bij Bartiméus achter de ezel

In samenwerking met kunstenares Christel de Buyser verzorgt Bartiméus een cursus schilderen. Je kunstzinnig uiten op het doek met als belangrijkste elementen plezier maken en creatief bezig zijn. Christel wil je laten zien en laten ontdekken welke emoties kleuren kunnen oproepen en daarnaast leert ze je kleuren ook te voelen. In een aantal weken leer je verschillende technieken waaronder 3D kunst maken. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in!

"Stilstand staat voor vooruitgang, zoals een einde voor een nieuw begin!" Met deze instelling heeft Christel geleerd om weer op te krabbelen en door te gaan in de richting waar haar creatieve hart, -ziel en -zaligheid liggen. In 2013 stond haar wereld letterlijk compleet stil. Haar fysieke energie is beperkt maar haar ‘creatief denken’ is oneindig.

Schilderij van een van de deelnemers aan Bartiméus cursusKleur is zoveel meer

Christel heeft een 5-delige cursus ontwikkeld die makkelijk is voor iedereen die vanuit het gevoel een creatief avontuur wil induiken. Kleur is meer dan een visuele waarneming. Zinnenprikkelende werken, die waar te nemen zijn met meerdere zintuigen en om te 'beleven'. Christel wil deze kleurrijke ervaring graag doorgeven aan anderen. Meer weten over haar (kunst)werken, ga dan naar de website van Christel.

De cursus start op dinsdag 2 mei 2017 van 11.00  - 13.30 uur bij Bartiméus in Rotterdam (de volgende data zijn: 9,16, 23 en 30 mei). De bijdrage in de kosten bedraagt € 27,50 voor 5 ochtenden (incl. koffie/thee). Je kunt contant betalen tijdens de 1e cursusdag. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen.

Je kunt je per mail inschrijven via bdheij@bartimeus.nl (Bonnie de Heij). De groepsgrootte is max. 6 personen. Meld bij je inschrijving wat je zicht is en of je kleuren ziet.

Reacties van eerdere cursisten

  • "Super leuk, verrijkend en gezellig! Mijn grenzen verleggen in kunnen/mogelijkheden.. durven.. en ik werd er blij van. Ik wil nog even zeggen dat het voor veel mensen heel raar klinkt als je zegt dat je als visueel beperkte gaat schilderen. Gebruik je tastzin maar met schilderen en zie wat je allemaal kunt bereiken en maken! Christel je hebt de cursus fantastisch gegeven. Ik zou nog wel zo een cursus willen doen en dan mijn volgende schilderij nog mooier maken." (Margreet)
  • "Het bevatte voor mij een nieuwe techniek en de cursus werd inspirerend en enthousiast begeleid. Deze cursus paste wat mij betreft prima in mijn ontwikkeling van het op de tast werken. Ik wil me zeker verder verdiepen in de mogelijkheden van 3-D technieken. Dus wie weet bij een vervolg… Zeker in combinatie met de inspirerende en enthousiaste cursusleiding." (Wim)
  • "Uitdagend en zeer leerzaam/indrukwekkend! Deze cursus was voor mij echt één uitdaging, die ik als prettig heb ervaren! Er borrelde iets in mijn body omhoog van trots en vooruitstrevendheid." (Dennes)
  • "Het gaf mij zelfvertrouwen; niet wat ik niet kan maar wat ik wel kan! Ik vind wat jullie doen erg waardevol!" (P)
  • "Het was even wennen om uit mijn comfort-zone te stappen. Een enorme leuke ervaring van iets wat ik altijd al wilde doen, maar nooit het lef voor gehad heb. Ontzettend leuk!! Christel, je hebt het fantastisch gedaan." (Patricia)

Schildercursus voor blinde en slechtziende mensen

Kunstenares Christel de Buyser geeft 3D schildercursus bij Bartiméus