menu Sluit het hoofdmenu

Schildercursus in Rotterdam (=VOL!)

vindt plaats op: 
dinsdag 7 februari 2017
De kracht en emotie van kleuren

In samenwerking met kunstenares Christel de Buyser verzorgt Bartiméus een cursus schilderen. Schilderen om je kunstzinnig te uiten op het doek met als belangrijkste elementen plezier maken en creatief bezig zijn. Christel laat je zien en ontdekken welke emoties kleuren oproepen en daarnaast leert ze je kleuren ook te voelen. In een aantal weken leer je verschillende technieken waaronder 3D kunst maken. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in!

"Stilstand staat voor vooruitgang, zoals een einde voor een nieuw begin!"

Met deze instelling heeft Christel geleerd om weer op te krabbelen en door te gaan in de richting waar haar creatieve hart, -ziel en -zaligheid liggen. In 2013 stond haar wereld letterlijk compleet stil. Haar fysieke energie is beperkt maar haar ‘creatief denken’ is oneindig.

Kleur is zoveel meer

Christel heeft een 4-delige cursus ontwikkeld die makkelijk is voor iedereen die vanuit het gevoel een creatief avontuur wil induiken. Kleur is meer dan een visuele waarneming. Zinnenprikkelende werken, die waar te nemen zijn met meerdere zintuigen en om te 'beleven'. Christel wil deze kleurrijke ervaring graag doorgeven aan anderen. Meer weten over haar (kunst)werken, ga dan naar de website van Christel.

De cursus start op dinsdag 7 februari 2017 van 10.00 - 12.30 uur bij Bartiméus in Rotterdam (en de volgende data: 14, 21 februari en 7 maart). De bijdrage in de materiaalkosten bedraagt € 27,50 voor 4 ochtenden (incl. koffie/thee). Je kunt contant betalen tijdens de 1e cursusdag.

Je kunt je per mail inschrijven via bdheij@bartimeus.nl (Bonnie de Heij). De groepsgrootte is max. 6 personen (bij meer dan 6 aanmeldingen is er een wachtlijst). Meld bij de inschrijving wat je zicht is en of je kleuren ziet.

Hopelijk tot 7 februari!