menu Sluit het hoofdmenu

3D-willen leren schilderen? Dan is dit je kans!

vindt plaats op: 
dinsdag 29 mei 2018
Kunstenares Christel de Buyser

In samenwerking met kunstenares Christel de Buyser verzorgt Bartiméus een cursus 3D-kunst maken en schilderen. Schilderen om je kunstzinnig te uiten op het doek met als belangrijkste elementen plezier maken en creatief bezig zijn. Christel laat je zien en ontdekken welke emoties kleuren oproepen en daarnaast leert ze je kleuren ook te voelen. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in!

'Stilstand staat voor vooruitgang, zoals een einde voor een nieuw begin!' Met deze instelling gaat Christel door het leven. Op een leuke manier iets creëren waarvan je nooit had gedacht het te kunnen, daar ligt haar hart, ziel en zaligheid.

Kleur is zoveel meer

Christel heeft het cryb-systeem en een bijhorende cursus ontwikkeld die het voor iedereen makkelijk maakt om vanuit het gevoel een creatief avontuur in te duiken. Kleur is meer dan een visuele waarneming. Zinnenprikkelende werken, die waar te nemen zijn met meerdere zintuigen en om te 'beleven'. Christel wil deze kleurrijke ervaring graag doorgeven aan anderen.

Iedere cursusdag heeft een ander thema. De eerstvolgende cursusdagen zijn:

  • Dinsdag 8 mei 2018 - thema Lentebos
  • Dinsdag 29 mei 2018 - thema Zon-zee-strand

De cursus is van 10.00 - 16.00 uur in het atelier in Ossendrecht. De bijdrage in de kosten bedraagt € 42,50 per dag (incl. koffie/thee). Je kunt contant betalen bij aanvang van de cursusdag. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen.

Reacties van eerdere deelnemers

'Heel positief! Het bevatte voor mij een nieuwe techniek. Ook werd de cursus inspirerend en enthousiast begeleid. Deze cursus paste wat mij betreft prima in mijn ontwikkeling van het op de tast werken' (Wim)

'Uitdagend en zeer leerzaam en indrukwekkend! Deze cursus was voor mij echt één uitdaging, die ik als prettig heb ervaren! Er borrelde iets in mijn body omhoog van trots en vooruitstrevendheid' (Dennes)

'Zelfvertrouwen! Niet wat ik niet kan maar wat ik wel kan! Ik vind wat jullie doen erg waardevol!' (P)

'Het was even wennen om uit mijn comfort-zone te stappen. Een enorme leuke ervaring van iets wat ik altijd al wilde doen, maar nooit het lef voor gehad heb. Ontzettend leuk!! Christel, je hebt het fantastisch gedaan' (Patricia)

Kunstwerk van een deelnemer met zee, strand en wolken

Kunstwerk van deelnemer met in elkaar gehaakte touwenKunstwerk van deelnemer met zee, strand en schelpen

Inschrijven

Je kunt je per mail inschrijven via bdheij@bartimeus.nl (Bonnie de Heij). De groepsgrootte is maximaal 6 personen. Vermeld in de mail wat je zicht is en of je kleuren ziet en welke datum je wilt deelnemen.