menu Sluit het hoofdmenu

1e trainingsdag cursus filmmaken met iPad

vindt plaats op: 
zaterdag 23 juni 2018
Filmen op de iPad

10 werknemers met een visuele beperking leren in 4 dagen alles om een professionele film te maken met de iPad. De eindopdracht is: maak een portret van je werkomgeving. Deze gratis training wordt mogelijk gemaakt door Bartiméus en Bromet Film School / De frisse blik. Aanmelden kan nog tot en met 20 juni.

Bartiméus streeft naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Ook in het arbeidsproces. We maken ons dan ook sterk om zoveel mogelijk blinden en slechtzienden aan het werk te helpen en te behouden. Naast deskundig advies en begeleiding, willen we werkzoekenden en werkgevers inspireren. Om te laten zien dat het prima kan: werken met visuele beperking!

Cursus zelf filmmaken

Tijdens vier trainingsdagen leren deelnemers interviewen, filmen en monteren. Om deel te nemen aan de cursus is filmervaring niet nodig. Dat leer je tijdens de trainingen. Doel van de training is dat deelnemers tijdens de trainingen een film maken in hun eigen werkomgeving. Er wordt gewerkt in duo’s. De films worden gemaakt en gemonteerd met de iPad. Tijdens het filmen maken deelnemers gebruik van de iPad en een microfoon.

Trainings- en filmdagen

  • zaterdag 23 juni van 10:00 - 17:00 uur: trainingsdag 1 (welkom en leren filmen met de iPad);
  • zaterdag 30 juni van 09:30 - 17:00 uur: trainingsdag 2 (leren interviewen en monteren met de iPad);
  • maandag 2 t/m vrijdag 6 juli: zelf filmportret maken;
  • zaterdag 7 juli van 10:00 - 17:00 uur: trainingsdag 3 (monteren);
  • zaterdag 14 juli van 10:00 - 17:00 uur: trainingsdag 4 (afmonteren, eindfilms tonen en uitreiking certificaten).

Locatie: Bartiméus in Zeist.

Meer info en aanmelden? Ga naar de nieuwspagina op deze site.