menu Sluit het hoofdmenu

Bèta-dag

 • Datum: 

  Zaterdag 29 januari 2022, 10.30-15.30 (inloop vanaf 10.00 uur en met borrel tot 16.00 uur)
 • Locatie: 

  Visio in Rotterdam
 • Cursusnummer: 

  A28
 • Doelgroep: 

  Braille- en zeer slechtziende leerlingen uit het voortgezet onderwijs

Inhoud

Tijdens de bèta-dag kun je twee workshops kiezen waarin je praktisch aan de slag gaat met de bètavakken: dus practica, proefjes en het lezen en maken van tekeningen.
Iedere workshop duurt twee uur en je kunt kiezen uit wiskunde, biologie, natuurkunde en scheikunde.

We willen er vooral een leuke dag van maken, maar het wordt ook een nuttige dag. De workshops worden namelijk gegeven door docenten van alle Visioscholen en zij kunnen je tips, trucs en vaardigheden leren die goed van pas komen bij de bètavakken.

Het programma:

10.00 uur            Inloop met koffie en thee

10.30 uur            Ronde 1

12.30 uur            Pauze (i.v.m. corona zelf lunch meenemen)

13.30 uur            Ronde 2

15.30 uur            Borrel

16.00 uur            Einde

Aanmelden kan tot dinsdag 21 december 2021. Gebruik hiervoor het formulier onderaan deze webpagina. Na aanmelding ontvang je binnen een week een bevestigingsmail voor je deelname aan de dag. Twee weken voor de bèta-dag ontvang je een link waarmee je je kunt inschrijven voor jouw workshops naar keuze.

Aanvullend: examenvoorbereiding

Naast deze bètadag is er ook een examenvoorbereiding voor leerlingen uit het (voor-) examenjaar en hun ouders, docenten, mentor en examensecretaris. Die vindt online plaats op donderdag 15 maart 2022 van 14.00 tot 17.00 uur. Voor vragen over de eindexamenvoorbereiding kun je terecht bij ilsedisseldorp@visio.org.

Resultaat

Meer inzicht door middel van praktisch aan de slag gaan met de bètavakken: dus practica, proefjes en het lezen en maken van tekeningen.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Contactinformatie

Wil je meer informatie over de Bèta-dag? Neem dan contact op met de Bartiméus Academie: 030 - 698 23 45 of mail academie@bartimeus.nl