menu Sluit het hoofdmenu

Scholing en workshops

U kunt ook bij ons terecht voor scholingen en workshops. Dit vanuit onze visie dat we als expertiseorganisatie onze kennis graag willen overbrengen bij bedrijven, gemeentes en instellingen zodat iedereen volledig mee kan doen in de maatschappij.

Denk aan scholingen over het herkennen en begrijpen van slechtziendheid, (digitale) toegankelijkheid van gebouwen of openbare ruimtes, bejegening en gedragsverandering etc. In creatieve werkvormen gaan we aan de slag om kennis en richtlijnen over te brengen en bewustwording te generen. Vaak wordt een scholing gecombineerd met een belevingsactiviteit.

Het overzicht van onze generieke scholingen vindt u hieronder. Voor scholingen op maat, op basis van uw concrete vraag, gaan we graag met u in gesprek. Neem hiervoor contact op via toegankelijkheid@bartimeus.nl.

Workshop Toegankelijkheid voor medewerkers gemeentes

Hoe zorgt u als bijvoorbeeld handhaver, projectmedewerker, wethouder of verkeerskundige dat mensen met een beperking mee kunnen doen in uw gemeente? Wat kunt u zelf doen om de zelfredzaamheid van slechtziende en blinde medeburgers te vergroten? Bartiméus verzorgt speciaal voor professionals die zich bezighouden met 'Inclusie' een workshop over 'toegankelijkheid. Schrijf u nu in>>