menu Sluit het hoofdmenu

Belevingsactiviteiten: één ervaring zegt meer dan 1000 woorden!

Hoe is het om je weg te vinden als je niets of weinig ziet? En om met begeleiding buiten te lopen? Wat doen je andere zintuigen als je ogen het niet meer doen? Bartiméus organiseert activiteiten om mensen meer bewust te maken en in contact te brengen met de wereld van het niet-zien.

Dineren in het donker

In volledige duisternis serveren we een heerlijk diner. Ervaar zelf hoe het is als u niets ziet en andere zintuigen het overnemen.

Lees meer>>

De donkere beleving 

Lukt het u om aan te bellen bij de voordeur, om de tafel te vinden of om over het bruggetje heen te lopen in onze donkere ruimte? Ervaar zelf hoe het is om niets te zien en ga in gesprek met een ervaringsdeskundige.

Lees meer>>

Partnership: MuZIEum

Bartiméus is partner van MuZIEum, het ervaringsmuseum over zien en niet zien. Het gaat daarbij om een samenwerking met hetzelfde belang: een samenleving waar blinden en slechtzienden volledig meedoen. Want waar het muZIEum door middel van beleving en persoonlijke ontmoeting met blinde en slechtziende bezoekers laat ervaren, voegt Bartiméus expertise toe op het gebied van inclusie en fysieke en digitale toegankelijkheid. Dat laatste via Accessibility, gespecialiseerd onderdeel van Bartiméus. Zo bieden we expertsessies bij activiteiten van MuZIEum bij organisaties op locatie. Lees hier meer over muZIEum op locatie.

Contact

Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte. Voor Dineren in het Donker kunt u direct reserveren