menu Sluit het hoofdmenu

Bedrijven en instellingen

Het vraagt inzet van iedereen om een samenleving te creëren waarin alle ruim 350.000 mensen die slechtziend of blind zijn zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen. Om de inclusieve samenleving een stap dichterbij te brengen, werken wij nauw samen met bedrijven, organisaties en (overheids)instellingen. Dit doen we door onze kennis en ervaring op het gebied van visuele inclusie te vertalen naar haalbare adviezen, belevingsactiviteiten, scholing en innovatie. Samen met u maken we het verschil op zowel fysieke als digitale toegankelijkheid en maatschappelijke gelijkwaardigheid.

Samen werken aan een inclusieve samenleving

Accessibility onderdeel van Bartiméus 

Accessibility zet zich in voor een digitaal, fysiek en sociaal toegankelijke samenleving, waarin iedereen, in het bijzonder mensen met een beperking, in staat is zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer en zich optimaal kunnen ontplooien. De stichting ondersteunt  (maatschappelijke) organisaties bij het realiseren van toegankelijkheid en draagt zo bij aan een inclusieve samenleving waarin voorzieningen zonder hulp toegankelijk en bruikbaar zijn voor iedereen. De stichting is in het bijzonder gericht op mensen met een visuele beperking.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?  

Klik hier voor onze zorg en dienstverlening voor individuele cliënten.

Onze klanten

Bedrijven, gemeenten en organisaties benaderen ons met uiteenlopende vraagstukken. Soms zijn dit concrete vragen over bijvoorbeeld verlichting, bouwen of inrichting van de openbare ruimte. Maar steeds vaker gaat het om langdurige samenwerkingen waarin we stap voor stap samen met de organisatie kijken hoe we maximale impact kunnen creëren. We doen onder andere opdrachten voor:

Contact

Accessibility is een onderdeel van Bartiméus en richt zich op het optimaal toegankelijk maken van de fysieke, sociale en digitale wereld voor mensen met een (visuele) beperking. Dit doen we met een team van 20 professionals. 

Graag gaan we vrijblijvend met u in gesprek hoe we de toegankelijkheid van uw organisatie kunnen verbeteren. U kunt ons ook bereiken via 030 – 2398270 of info@accessibility.nl. Voor meer informatie zie ook onze website Accessibility.