menu Sluit het hoofdmenu

ZieZo-beurs 2017 in Utrecht

vindt plaats op: 
vrijdag 24 maart 2017
Bril met letterkaart oogarts

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2017 vindt in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht de 21ste editie plaats van de ZieZo-beurs. Het is dé landelijke oogbeurs voor iedereen die niet of niet goed kan zien en voor mensen die in hun werk te maken hebben met een oogbeperking. De toegang is na voorregistratie gratis. Ook Bartiméus is er weer bij!

Deze beurs is voor iedereen die moeite heeft met het lezen van de krant of ondertiteling en waarvoor een gewone bril niet meer helpt! Heeft u een oogziekte? Bent u blind of slechtziend? Kom dan naar ZieZo 2017.

Logo ZieZo-beursMogelijkheden en hulpmiddelen

Iedereen die niet kan zien, minder ziet of een oogaandoening heeft, zit met vragen. Welke hulpmiddelen zijn handig of noodzakelijk? Hoe zit het met werken en leren? Hoe blijf ik zelfstandig en mobiel? Daarom organiseert de ZieZo-vereniging jaarlijks de ZieZo-Beurs. Op deze unieke beurs kunt u in één dag een volledig overzicht van alle mogelijkheden als het gaat om wonen, werken, lezen, leren, ontspannen, kortom leven met een visuele beperking. Ook is er een groot aanbod van hulpmiddelen, waarvan u de meeste ter plekke direct kunt kopen!

Goed leven

U kunt ook dit jaar onze professionals ontmoeten en uw vragen stellen. We leveren graag een bijdrage aan een goed leven voor mensen met een visuele beperking. We zullen dit jaar op de beurs verschillende thema's belichten waaronder audiodescriptie en handige ICT hulpmiddelen. Ook presenteren we twee mooie nieuwe innovaties die bijdragen aan toegankelijkheid. Daarnaast hebben we een jonge boekenschrifster in ons midden. Hopelijk mogen we u begroeten in de Bartiméusstand!

Kom in contact met alle aanbieders van diensten en hulpmiddelen. Loepen en andere hulpmiddelen, activiteiten, geleidehonden, opleidingen, werkplekaanpassingen, brailleleesregels, studie-ondersteuning, arbeidsbemiddeling, workshops, spelletjes, boeken,loepen, verenigingen en telefonie.

De toegang is gratis via de site van ZieZo, ga naar gratis toegangskaarten. Meer informatie vindt u onder andere bij veelgestelde vragen. U kunt met uw vragen ook terecht bij de Ooglijn, telefoon 030 - 294 54 44 of ooglijn@oogvereniging.nl.