menu Sluit het hoofdmenu

Workshop - Grip op je energie met een visuele beperking (gecanceld)

vindt plaats op: 
zaterdag 21 maart 2020

In de praktijk blijkt dat de combinatie van werken met een visuele beperking veel energie kost en tot overbelasting in een baan kan leiden. Ook bij de aanloop naar werk kan dit het geval zijn.In deze workshop gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen. Je maakt kennis met andere manieren van werken en je maakt kennis met keuzes maken in het slim omgaan met je energie.

De workshop is voor iedereen met een visuele beperking van jong tot oud, voor als je aan het werk wilt gaan of als je werkt bent. Dus voor werkenden en ook als je nog niet werkt.

De workshop voor mensen met een visuele beperking wordt gegeven door Frank van der Helm, arbeidsconsulent/arbeidsdeskundige bij Werkpad/Bartiméus samen met ervaringsdeskundige Marianne Brilstra die een traject bij Werkpad heeft gevolgd.

Frank van der Helm gaat met ons aan de slag hoe je grip kunt krijgen op je energie en welke keuzes je kunt maken in je werk en Marianne Brilstra vertelt als ervaringsdeskundige hoe zij met haar visuele beperking en energie omgaat in haar werk in het onderwijs.

Datum

Zaterdagmiddag 21 maart 2020 van 13.30 – 17.00 uur

Plaats

Almere, informatie volgt na inschrijving

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan bij Werkpad Team Groot-Amsterdam & Flevoland, Marja de Kinderen, e-mail mdekinderen@prok.nl of 06 21 99 18 48 (ook WhatsApp). Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Meer informatie over werken met een visuele beperking leest u hier op onze website.