menu Sluit het hoofdmenu

Vrijwilligerswerk doen? Kom naar speciale markt in Zeist

vindt plaats op: 
zaterdag 29 september 2018
Vrijwilligerswerk doet wat met je; aankondiging met blije jongeman erop

Op zaterdag 29 september is er weer de Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Zeist. Deze dag zijn zo'n 40 maatschappelijke organisaties aanwezig - waaronder Bartiméus - waar je op een informele manier mee kunt kennismaken. Bij binnenkomst ontvang je een boekje met daarin alle gegevens bij elkaar, zodat jij de markt op kunt voor leuke kennismakingen met organisaties waar jij graag meer over wilt weten. We ontmoeten je graag in de stand van Bartiméus.

Bartiméus

Mensen hebben mensen nodig. Daarom kan Bartiméus niet zonder vrijwilligers; zonder onze vrijwilligers zouden wij niet zijn, wie we zijn. Wil jij je inzetten voor onze bewoners? Je kunt al vanaf twee uur per maand vrijwilligerswerk doen met mensen met een visuele (en verstandelijke) beperking.

Welkom in onze stand

Maak kennis met onze collega Willeke Zuidema van Bartiméus Vrijwilligerswerk. Zij laat je graag een ervaringsmoment beleven. Lukt het jou om met een ervaringsbril op een glas water in te schenken zonder te morsen? Kom en bezoek onze stand, we gaan graag met je in gesprek over het doen van vrijwilligerswerk en hoe dat het leven van onze cliënten kan verrijken. 

Praktische informatie

Locatie: Gemeentehuis Zeist, Het rond 1.
Tijd: 13.00 - 15.30 uur.
De toegang is gratis. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar.