menu Sluit het hoofdmenu

Verenso congres Dementie & Domotica

vindt plaats op: 
donderdag 26 mei 2016
Verenso voorjaarscongres 2016

Neem deel aan het Verenso voorjaarscongres over Dementie & Domotica op donderdag 26 mei in CineMec in Utrecht. U krijgt deze dag antwoord op de vragen: Hoe kunnen we in de toekomst de (medische) zorgverlening optimaliseren voor mensen met dementie en cognitieve achteruitgang meer in het algemeen? En hoe kan domotica ons hierbij ondersteunen? Bartiméus is deze dag aanwezig met een stand.

In hoeverre kun je als specialist ouderengeneeskunde de verantwoordelijkheid afstaan aan de techniek? Wat is de menselijke maat? Hoe kan de specialist ouderengeneeskunde zijn praktijkvoering aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen en wat voor competenties heeft hij daarbij nodig? Op deze vragen probeert dit congres antwoord te geven.

Bartiméus stand

Bartiméus zal tijdens het congres haar expertise op het gebied van CVI bij dementie presenteren. We zien u graag in onze stand.

De dag wordt afgesloten met de algemene ledenvergadering van Verenso en een borrel.

Voor het bijwonen van het congres worden 5 accreditatiepunten toegekend. Kijk voor meer info op de website van http://www.verensocongres.nl/programma/