Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bartiméus filmmiddag Anne+ (met audiodescriptie)

De kennisgroep Relaties, Intimiteit en Seksualiteit van Bartiméus organiseert een filmmiddag voor mensen met een visuele beperking. Centraal staat de film Anne+ (met audiodescriptie). Na afloop van de film praten we graag met elkaar na over de film en seksuele diversiteit.

Icoon voor agenda-item

De film Anne+

Anne+ gaat over Anne, een jonge vrouw uit Amsterdam. Ze staat op het punt om te vertrekken naar Montreal, naar grote liefde Sara. De film is geschikt voor kijkers van 14 jaar en ouder.

Nagesprek

Tijdens het nagesprek is er de gelegenheid om met elkaar na te praten over de film en over seksuele diversiteit. De meeste mensen zijn bekend met heteroseksualiteit (mannen die op vrouwen vallen en andersom), maar er is meer variatie op het gebied van de liefde, gender en seksualiteit. Denk hierbij aan homoseksualiteit, biseksualiteit, transgender, queer en nog veel meer. Tijdens deze middag zullen er diverse gesprekspartners aanwezig zijn aan wie je hier vragen over kan stellen. Ook kunnen zij vertellen over hun eigen ervaringen.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 1 juni 2022
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Locatie: Kunstenhuis Zeist (Egelinglaan 2B, 3705 TC Zeist)
Kosten: 5 euro per persoon inclusief drankje

Wil je erbij zijn? Geef je uiterlijk 23 mei op per mail

Route

Er zijn diverse manieren op bij het Kunstenhuis te komen:

  • Lopend vanaf het Bartiméusterrein in Zeist: een kleine 2 kilometer
  • Met bus 73 (Maarssen – Zeist via Utrecht Centraal v.v.), uitstappen bij halte Schaerweijdelaan. Daarna nog 300 meter lopen.
  • Met bus 50 (Utrecht – Veenendaal/Wageningen), uitstappen bij halte Sanatoriumlaan, daarna nog 1,4 kilometer lopen.

Wil je erbij zijn maar is het lastig voor je om er te komen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.