menu Sluit het hoofdmenu

Turn off the lights, turn on your senses - Dinner in The Dark

vindt plaats op: 
zondag 13 november 2016
Dinner in the dark bij Mausel

Doe het licht uit en zet uw zintuigen aan. Dat is letterlijk wat er bij een diner in het donker gebeurt. Op zondag 13 november serveren de medewerkers van Boerderijcafé Mausel in Noordbroek (GR) een vijf-gangen diner in een volstrekt donkere ruimte. Tijd om uw andere zintuigen eens goed aan het werk te zetten! Durft u het aan? Er zijn nog enkele plekken vrij.

U weet natuurlijk niet wat u deze avond gaat eten, wel dat we uw smaakpapillen eens goed op de proef gaan stellen! Een leuke uitdaging toch? Wat we op voorhand kunnen vertellen is dat alle gerechten (H)eerlijke gerechten zijn. Mausel is trots op de prachtige streek Oost-Groningen en op de provincie Groningen. Het gebied is rijk aan prachtige streekproducten en dat willen zij u graag laten proeven!
Zodra het zintuig zien wordt uitgeschakeld, worden andere zintuigen geprikkeld om beter hun best te doen. Tijdens een Dinner in the Dark gaat u daarom meer uw neus en smaak gebruiken en zelfs de tastzin krijgt het druk. Beleef het mee!

Bartiméus eet mee

Bartiméus medewerker Wendy Potze (ambulant begeleider) schuift deze avond aan tafel en laat zich ook in het donker verrassen. Wendy: "Hopelijk het begin van een veelbelovende samenwerking! Bartiméus wil een bijdrage leveren aan een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn. Wij organiseren zelf ook activiteiten in het donker - zowel voor zorgprofessionals als particulieren - waarbij bewustwording centraal staat. Wat betekent leven met minder of geen zicht? Mooi als we in de toekomst de goedziende gasten van Dinner in The Dark daar ook iets over mee kunnen geven!"

Interesse in het bijzondere diner? Inloop vanaf 17.00, start diner om 17.30 uur. Meer info en aanmelden via de website van Boerderijcafé Mausel.