menu Sluit het hoofdmenu

Training visuele beperking voor zorgmedewerkers in Zwolle

vindt plaats op: 
vrijdag 16 oktober 2015
Lunchen in het donker in Zwolle

De training die we vandaag geven op locatie de Bierton in Zwolle start met een informatief deel over wat een visuele beperking inhoudt, maar vooral wat dit voor uw werk in de zorg betekent. Dit gaat niet alleen over de visusproblemen die veel volwassenen en ouderen ondervinden, maar ook wat er mis kan gaan in de visuele verwerking bij volwassenen en ouderen met niet aangeboren hersenletsel, zoals bij dementie of na een CVA.

Eén ervaring zegt meer dan 1000 woorden!

Na dit leermoment gaat u het zelf ervaren. U krijgt een smaakvolle lunch aangeboden, .... alleen jammer dat u er niets van kunt zien! We lunchen namelijk als slechtziende! Dit doen we om zo te ervaren hoe het is om met een visuele beperking te moeten leven.

Na afloop van de lunch gaan we ziende in gesprek met een ervaringsdeskundige, die dagelijks tegen problemen aanloopt die de deelnemers alleen tijdens de lunch hebben ervaren. Daarbij worden ook omgangs- en omgevingsadviezen besproken voor het dagelijkse werk in de zorg.

Datum, locatie en info

Vrijdag 16 oktober a.s. in de nieuwe Bierton, Schellerbergweg 27 in Zwolle. Inloop vanaf 10.00 uur, start training om 10.15 uur en afsluiting om 14.00 uur. De kosten van de training en de lunch zijn € 15,00 p/p. Als u een dieet heeft, wilt u dat dan doorgeven? Betaling contant te voldoen bij de start van de bijeenkomst. (Aantal deelnemers is beperkt, minimaal 15 en maximaal 40).

Even aanmelden

Aanmelden is nodig en kan per e-mail via hzwiggelaar@bartimeus.nl of telefonisch op het nummer 0570 - 661 800. De sluitingsdatum voor aanmelding is 9 oktober. Specifieke vragen kunnen bij aanmelding ook worden aangegeven.