menu Sluit het hoofdmenu

Training 'Reizen met lef' in Zwolle

vindt plaats op: 
donderdag 6 oktober 2022

De training ‘Reizen met lef’ is bestemd voor mensen met een visuele beperking die graag willen ervaren hoe het is om te reizen en gebruik te maken van het openbaar vervoer en hieraan gerelateerde voorzieningen.

Voor wie?

De training ‘Reizen met lef’ is bedoeld voor mensen met een visuele beperking die in groepsverband willen leren en ervaren hoe het is om te reizen met openbaar vervoer en hoe om te gaan met aan reizen gerelateerde voorzieningen. Je kunt alleen deelnemen aan deze training als je al cliënt bent bij Bartiméus.

De training

De training wordt fysiek gegeven in groepsverband op onze locatie in Zwolle. Voorafgaand aan de training krijgt u eerst een voorgesprek met een ambulant begeleider of maatschappelijk medewerker om inzicht te krijgen of de training passend is bij uw behoefte. Ook wordt er geïnventariseerd of u beschikt over alle pasjes (Regiotaxi, Valys, OV-begeleiderskaart etc.).

Data en aanvang

De trainingen gaan door bij voldoende deelname (minimaal vier personen). Voor nu staan de trainingen ingepland op: 

  • Donderdag 6 oktober van 10:00-13:00 uur
  • Donderdag 13 oktober van 10:00- 16:00 uur
  • Donderdag 27 oktober van 10:00-16:00 uur
  • Donderdag 3 november van 10:00-16:00 uur

Aanmelden

Iedereen die al cliënt is bij Bartiméus kan zich aanmelden voor de ‘Reizen met lef’ training. Wanneer blijkt dat de training voor u geschikt is, komt u op de wachtlijst te staan voor de eerst volgende training.

Meer info

Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met Lydia de Graaf. Of bel ons algemene informatienummer 088 - 88 99 888.