menu Sluit het hoofdmenu

Training Oogverblindend Mooi in Deventer (gaat op deze dag niet door)

vindt plaats op: 
maandag 7 oktober 2019

Als je eropuit gaat, wil je goed voor de dag komen. Met de Oogverblindend Mooi training van Bartiméus leer je meer zelfvertrouwen te krijgen over hoe je zelf je kleding, styling en make-up kunt verzorgen. Je kunt je aanmelden voor de training op maandag 7 oktober in Deventer.

Meld je nu aan en leer van professionele stylisten en visagisten hoe je non-visueel make-up kunt aanbrengen, je kledingkast handig kunt indelen, welke stijl bij jouw persoonlijkheid past en hoe je dat kunt uitstralen in je kleding en make-up. De training is voor jong en oud, mannen en vrouwen.

Tips waar je direct mee aan de slag kunt

Alles over de training, data en locaties, instructievideo's en praktische tips vind je op: https://www.bartimeus.nl/thema/oogverblindend-mooi. Direct aanmelden kan natuurlijk ook!

Kosten

De kosten voor de Oogverblindend Mooi training van Bartiméus zijn voor u als deelnemer € 40,-. De overige kosten worden vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering onder Revalidatie en Onderzoek. Na inschrijving, ontvangt u een eenmalig machtingsformulier voor betaling. Zodra de betaling binnen is, is uw aanmelding definitief.

Direct aanmelden