menu Sluit het hoofdmenu

Tijd en energie overhouden voor leuke dingen? Het kan écht!

vindt plaats op: 
zaterdag 17 oktober 2015
Balansdag Energie en Tijd in Drachten

Op zaterdag 17 oktober organiseert Bartiméus van 10.00 - 15.00 uur een ‘Balansdag’ in Drachten. We leggen deze dag níet de nadruk op het gebruik van handige hulpmiddelen, maar juist op een ander belangrijk aspect voor mensen met een visuele beperking. Namelijk hoe je met je oogbeperking energie overhoudt voor het doen van andere leuke activiteiten. Kom ook!

Deze dag kun je verschillende workshops volgen, waarvoor je je vooraf even dient aan te melden. Je kunt aan meerdere workshops deelnemen. Lees onderstaande workshopintro's, maak je keuze en meld je aan:

1. Workshop Mandala kleuren
Op een creatieve manier werken aan het weer in balans krijgen van je energiehuishouding. Ook voor blinde mensen is deze workshop toegankelijk met een aangepaste mandala. Vermeld dit wel vooraf zodat er een aangepaste mandala voor je klaar ligt. Deze workshop duurt 30 minuten.

2. Invloed op je werkdruk
Misschien herken je het wel: je komt op je werk met frisse zin en je hebt een overzicht van wat je die dag gaat doen. Aan het einde van de werkdag bedenk je wat je allemaal hebt gedaan en kom je tot de conclusie dat je erg druk bent geweest. Maar ook dat een groot gedeelte van je voorgenomen acties niet zijn uitgevoerd. In deze actieve workshop ga je ontdekken waar je invloed op hebt en hoe je hier op een slimme manier gebruik van kunt maken. Deze workshop duurt 30 minuten.

3. PEP: Persoonlijke Effectieve Presentatie
Tijdens PEP gaan we aan de slag met vragen als: Wat voor indruk maak je? Hoe zien anderen jou? Straal je uit wat je uit wilt stralen? Een boeiende, gezellige en leerzame ontmoeting waarbij de persoonlijke en succesvolle presentatie centraal staat. Je krijgt de mogelijkheid om niet alleen mee te doen, maar ook feedback te geven over wat anders zou kunnen om een dergelijke training nog toegankelijker te maken. Deze workshop duurt 30 minuten.

4. Aantrekkelijker werknemer worden, zijn of blijven
Deze workshop gaat over competenties en vaardigheden. Heb je al jaren een baan, maar zijn de omstandigheden veranderd? Vind je het lastig of ingewikkeld om met deze veranderingen om te gaan? Wil je succesvol blijven in je werk? In deze workshop gaan we met elkaar in gesprek. De opgedane kennis en tips kun je daarna zelf in de praktijk brengen.Deze workshop duurt 30 minuten.

Locatie

Groene Kruis Winkel Drachten, Burgermeester Wuiteweg 31 (9203 KA) in Drachten (Gebouw van de Windgroep, naast de Chinees, tegenover de Lawei).

Even aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk en kan via het e-mailadres teamnoord@bartimeus.nl of telefonisch via 06 - 537 229 93 (Wendy Potze). Inschrijven is mogelijk tot donderdag 8 oktober. Je hoort dan zo snel mogelijk de indeling van tijdstippen van je gekozen workshop(s).

Tot ziens op 17 oktober!