menu Sluit het hoofdmenu

Symposium EyeBeacons: Wayfinding voor mensen met visuele beperking

vindt plaats op: 
dinsdag 10 december 2019
Severine Kas in Rijksmuseum met navigatie app

Op dinsdag 10 december hoort u de laatste inzichten op het gebied van navigatie technologie voor mensen met een visuele beperking in NL. Daarnaast kunt u deelnemen aan het debat over dé wayfinding technologie van de toekomst. Bartiméus professional Paul de Nooij is een van de sprekers. Hij geeft een presentatie over nieuwe innovatieve technologieën die mensen kunnen ondersteunen in het vinden van de weg buiten of in een gebouw. Interesse? Meld u snel aan!

Het symposium biedt u als deelnemer de mogelijkheid om verschillende nieuwe wayfinding app concepten uit te proberen als de EyeBeacons wayfinding app én de virtuele geleidelijn.

Praktische info

  • Het symposium wordt gehouden van 14.00 tot 17.00 uur en is met name voor geïnteresseerden, mensen met een visuele beperking, bedrijven, overheidsinstanties en organisaties voor mensen met een visuele beperking;
  • Locatie: Wibauthuis aan de Hogeschool van Amsterdam;
  • De toegang is gratis, maar aanmelding is wel gewenst;
  • Toegankelijkheidsinformatie, inclusief een video, vindt u online.

Het symposium wordt georganiseerd door het onderzoeksproject 'EyeBeacons, Wayfinding in Public Spaces', een samenwerking tussen (lectoraat Digital Life) de Hogeschool van Amsterdam, Saxion Hogeschool, Bartiméus, Koninklijke Visio, Info.nl en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het project wordt ondersteund door het ZonMW InZicht program (project nr. 94312006).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het EyeBeacons symposium via een aanmeldformulier. Wanneer u het formulier als niet-toegankelijk ervaart, dan kunt u zich aanmelden per email via j.h.f.van.der.bie@hva.nl.