menu Sluit het hoofdmenu

Opening vestiging Bartiméus in Hengelo

vindt plaats op: 
donderdag 13 oktober 2016
Suleima Luciano opent Bartiméus in Hengelo

Bartiméus is terug in Hengelo. Op donderdag 13 oktober opent Suleima Luciano, bekend van het tv-programma ‘Blind naar de top’, de nieuwe vestiging aan de Lodewijkstraat 30 in Hengelo officieel. Bartiméus helpt mensen die blind of slechtziend zijn het leven te leiden dat zij willen. Dan is het ook belangrijk dat de expertise dicht bij de cliënten beschikbaar is. Er is een mooi pand gevonden aan de Lodewijkstraat, waar onder meer ook huisartsenpraktijk Van Zon en Van der Wel is gevestigd.

Blind naar de top

Op donderdagmiddag 13 oktober a.s. om 15.00 uur verricht Suleima Luciano de officiële openingshandeling. Behalve dat zij bekend is van het tv-programma ‘Blind naar de top’ is zij oud-cliënte van Bartiméus. Zangeres en pianiste Anne Keizer, bekend van het tv-programma ‘The Voice Kids’ én cliënte van Bartiméus, treedt daarbij op.

Van 15:00 tot 19:00 is iedereen welkom een kijkje te komen nemen in de nieuwe vestiging en kennis te komen maken met de teamleden. Zij geven uitleg wat zij kunnen doen als mensen worden geconfronteerd met slechtziendheid. Ook is er een informatiemarkt met toepasselijke producten en diensten van leveranciers en organisaties op het gebied van slechtziendheid.

Programma

  • 15.00 uur  Ontvangst;
  • 15.15 uur  Muzikale omlijsting door Anne Keizer;
  • 15:30 uur  Officiële openingshandeling door Suleima Luciano;
  • 15:45 uur  Muzikale omlijsting door Anne Keizer.

Van 15:00 - 19:00 uur:

  • Open Huis & Informatiemarkt

Wees welkom!