menu Sluit het hoofdmenu

Studenten B.Online

Nieuwe studie, het studenten leven, leuke uitdagingen, maar het kan ook veel van je vragen`. Dan is het fijn ervaringen te delen met andere studenten met een visuele beperking. Bartiméus biedt daarom deze training voor jongeren die gaan studeren.

Opzet

Regelmatig hebben 2 à 3 jongeren online contact met elkaar en een ambulant begeleider. De frequentie wordt afgestemd naar behoefte.

In de gesprekken worden allerlei sociale en persoonlijke onderwerpen besproken waar de jongeren mee te maken krijgen. Jongeren delen hun ervaringen rondom thema’s zoals nieuwe studie, invoegen in het studentenleven, omgaan met energiegevers en energievreters en toekomstdromen en verwachtingen.

Naast de online gesprekken zijn er ook live-contacten met de groep, uiteraard volgens de richtlijnen van de 'anderhalvemeter samenleving'. 

Meer informatie en aanmelden

Neem dan contact op met de behandelaar of begeleider van Bartiméus. Geen cliënt bij Bartiméus? Dan kan je op www.bartimeus.nl/behandeling-en-revalidatie meer informatie vinden over het aanmelden.