menu Sluit het hoofdmenu

Sint- en kerstcadeaus kopen en het goede doel steunen

vindt plaats op: 
zaterdag 25 november 2017
Markt van Hoop in Maria Magdalenakerk in Goes

Op zaterdag 25 november verkoopt Jacomien Burgs van Bartiméus Sonneheerdt originele geschenken op de Markt van Hoop in Goes. Van sieraden tot jam en van vogelhuisjes tot walnootolie, en… alles is handgemaakt door medewerkers van werkplaatsen van Bartiméus.

De Markt van Hoop is de grootste goede doelenmarkt van Zuidwest-Nederland. In de sfeervolle Grote of Maria Magdalenakerk in Goes laten vijftig goede doelen zich van hun beste kant zien. Ze geven informatie en verkopen producten ter ondersteuning van hun goede doel.

Namens Bartiméus Sonnheerdt staat collega Jacomien Burgs op de markt met originele cadeaus, zoals sieraden, vogelhuisjes, keramiek, houten speelgoed, zeep, wenskaarten, kaarsen, jams en kruidenolie. Alle artikelen en lekkernijen zijn met de hand vervaardigd door medewerkers van werkplaatsen van Bartiméus. Op deze werkplaatsen vinden mensen met een visuele en andere beperkingen een zinvolle dagbesteding.

De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan ons werk voor blinde en slechtziende mensen.

Meer informatie

Markt van Hoop, zaterdag 25 november van 10.00 tot 16.30 uur, in de Grote of Maria Magdalenakerk, Singelstraat in Goes. Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van de markt.

Goed om te weten: op zaterdag 25 november is de Westerscheldetunnel 24 uur tolvrij.

Bron: steunbartimeus.nl