menu Sluit het hoofdmenu

Scholingsdag arbeidsdeskundigen IVA bij Bartiméus

vindt plaats op: 
woensdag 16 september 2015
Arbeidsdeskundigen worden bijgeschoold door Bartiméus

Op woensdag 16 september krijgt de opleidingsgroep 'Arbeidsdeskundige' van IVA (Instituut voor Arbeidsdeskundigheid) les bij Bartiméus in Ermelo. De 15 arbeidsprofessionals in opleiding komen een dag naar Bartiméus om kennis op te doen over visuele beperkingen in relatie tot arbeid.

Bartiméus: Sterk in werk

Onze klinisch fysicus geeft een presentatie over de werking van het oog. De arbeidspsycholoog vertelt over de sociaal emotionele impact en kans op burn-out bij mensen met een visuele beperking. En onze ICT-specialist geeft een indruk van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van aanpassingen op het werk en de hedendaagse moderne techniek.

Logo IVA Opleiding en TrainingDe praktijk ervaren

De arbeidsdeskundigen gaan door middel van simulatie ook zelf de praktijk ervaren. Een onmisbare ervaring! Tijdens de rondleiding bekijken ze diverse aangepaste werkplekken en kunnen ze mbo-cursisten met een beperking bevragen. Kortom, een gevarieerd programma.

Voor informatie over mogelijkheden voor scholing kunt u contact opnemen met Bartiméus accountmanager arbeidstoeleiding, Yvonne Vrijhof, per e-mail of telefonisch via 06 - 374 475 77.

Bartiméus heeft jarenlange kennis en expertise in huis op het gebied van arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking. Kijk voor meer info op de pagina over 'Werken'.